Навигација

Драмска секција

Драмска секција

 

„Срби су до Св Саве мрак из кућа избацивали карлицама. Он их је научио да отварају прозоре. Али их је научио и нешто више – како да отварају прозоре на себи и избацују мрак из себе. То је најзначајнији прозор који је наш народ створио у историји. Кључ од тог прозора чува се свуда, па и данас, овде, у нашој школи ми га држимо на срцу.

Срећна нам слава драги Срби!“

На овај начин су ученици драмске секције, заједно са својом професорком, честитали школску славу, Св Саву, присутним посетиоцима у свечаној сали Школе, 27.1.2016.

Програм колажног типа су извели ученици 1. 3. и 4. разреда скоро свих смерова Медицинске школе Др Андре Јовановић у Шапцу. На тај начин су показали да се квалитет може наћи свуда само се треба потрудити. Секција је вредно радила од октобра месеца после наставе, а пробе су трајале 2 школска часа. Лепо дружење уз опуштајућу атмосферу је још нешто што чини ову секцију интересантном код ученика. У програму је учествовало чак 25 чланова драмске секције, а професорка Татјана Матић се потрудила да ове године драмска секција све сама уради. Ипак, имали смо и помоћ у виду школског мајстора Зорана који нам је много помогао око сцене и с љубављу се ангажовао у њеном уређењу. Присутни кажу да је и сцена била јако лепа као и комплетан програм. Зоки, хвала ти!

Татјана Матић,професорка књижевности


 
 

Галерија

Актуелности

„Мedicus“ поново награђен!!!

Међу победницима Конкурса за најуспешније средњошколске листове који организују

Друштво за

српски...


ОПШИРНИЈЕ

Медицинке прваци Србије у атлетици

Медицинке прваци Србије у атлетици.


ОПШИРНИЈЕ

Матурска питања 2015/2016


Матурска питања за школ. 2015/2016. год. у току је ажурирање

ОПШИРНИЈЕ