Skip to content

Медицинска школа

„Др Андра Јовановић”

Шабац

Menu

Ученици Медицинске школе, као и сваке године, прикупили су слаткише поводом празничне Хуманитарне акције „Даруј слаткиш” за децу из осетљивих друштвених група.

Овај догађај по седми пут организују Ученички парламент и Тим за хуманитарне активности школе, у сарадњи са Фондацијом „Хумано срце Шапца”, која ће сакупљене количине упутити ка здравственим и установама социјалне заштите.

 

IMG_20221222_112204

Свих 28 одељења са својим разредним старешинама великодушно се одазвало традиционалној акцији. Осмех на лице бројним малишанима, измамиће омиљене дечје посластице, оригинално упаковане у новогодишње пакетиће веселих боја и облика.

– Навикли смо на хуманост наших ученика и њихових родитеља, али ова акција попримила је и такмичарски карактер јер смо прогласили најлепшу новогодишњу декорацију. Видели смо креативност и ученичко заједништво, што утиче на развој колективног духа и другарства – похвалила је њихов труд директорка Медицинске школе Биљана Ђукнић.

За најлепше украшен пакетић изабран је слатки возић одељења I6. Друго место освојио је црвени новогодишњи ирвас одељења III3, док је трећи био његов златни другар одељења II1.