Skip to content

Медицинска школа

„Др Андра Јовановић”

Шабац

Menu

Учешћем у јавном конкурсу за доделу средстава прикупљених по основу одлагања кривичног гоњења, које Министарство правде сваке године додељује за пројекте од јавног интереса из области здравства, културе, просвете, социјалне заштите и хуманитарног рада, Медицинска школа „Др Андра Јовановић“ обезбедила је средства за опремање кабинета хемије у предстојећој школској години.

IMG-019fd7baa3e1c75f1a6972db50241ab4-V

 

Директорка Медицинске школе Биљана Ђукнић присуствовала је у среду, 23. августа 2023, свечаном потписивању и додели уговора у Дому Народне скупштине Републике Србије. Њој је министарка правде Маја Поповић  уручила Уговор у износу од 1.040.000,00 динара, колико је пројектом предвиђено за уређење, набавку намештаја и савремених апарата за кабинет хемије.

Овим је Медицинска наставила дугогодишњу сарадњу коју има са Министарством правде кроз финансирање пројеката за поспешивање рада школе, а ученицима и својим запосленима обезбедила модернији и адекватнији приступ у бављењу науком.

IMG-c23e14cfec114588fd6c82e62e61f3a5-V

 

Свечаном уручењу уговора присуствовали су председник Комисије за доделу средстава прикупљених по основу одлагања кривичног гоњења Дејан Царевић, државна секретарка у Министарству просвете Маријана Дукић Мијатовић, државна секретарка у Министарству здравља проф. др Весна Туркулов, помоћница министра за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Славица Јелача и помоћник министарке правде Владимир Винш.