Skip to content

Медицинска школа

„Др Андра Јовановић”

Шабац

Menu

Међу више од 70 излагача, на шеснаестом Мeђународном сајму образовања „Путокази”, намењеном ученицима завршних разреда основних и средњих школа, одржаном на онлајн платформи Новосадског сајма од 24. до 26. марта, Медицинска школа „Др Андра Јовановић” из Шапца награђена је Дипломом са великом златном медаљом за квалитет образовно-васпитног процеса који се примењује у школи.

Златна медаља за квалитет васпитно-образовног процеса
Златна медаља за квалитет васпитно-образовног процеса

Овом приликом пехар новосадског сајма освојило је Одељење за друштвене делатности града Шапца, а велика златна признања припала су још и Економској школи ,,Стана Милановић” и Техничкој школи. Златно признање додељено је ПУ ,,Наше дете” из Шапца.

На свечаном пријему за појединачне носиоце награда, организованом 2. априла у згради Градске управе у Шапцу, директорка Медицинске школе „Др Андра Јовановић” истакла је да су награђене три средње школе које разликује подручје рада.

,,Заједничко нам је то што се све три својим радом, квалитетом наставе, опремљеношћу школа боримо да створимо конкретне услове у којима ће се одвијати образовно – васпитни рад за наше ученике. У сарадњи са Градом и Школском управом наставићемо да тежимо да образовање у нашем граду буде на што вишем нивоу. Са нестрпљењем чекамо повратак наших ученика, јер жива реч и непосредни контакт јесу нешто што је незамењиво, тако да се надамо да ће у наредном периоду све бити много квалитетније”, истакла је директорка Биљана Ђукнић.

Пријем за награђене установе у Градској управи (Извор: Глас Подриња)
Пријем за награђене установе у Градској управи (Извор: Глас Подриња)

Поред бројних средњих и високих школа и факултета приватног и државног сектора из целе Србије, који су представили своје програме на традиционалној престижној манифестацији у области образовања, ово значајно признање за Медицинску школу дошло је као потврда за досадашњи рад, али и још један мотив да настави да тежи побољшању општих услова образовања у оквиру своје установе.