Навигација

Тим за културну и јавну делатност школе


Тим за културну и јавну делатност је један од најбројнијих тимова наше школе,што је сасвим разумљиво,када се има у виду широк спектар активности које наша школа реализује и ван својих оквира. На почетку школске године одржан је састанак на којем су се окупили чланови тима,који су том приликом упознати са планом рада и активностима предвиђеним за ову школску годину.

Због радова на реконструкцији старог дела школе изостали су пригодни програми за Дан школе и обележавање школске славе Светог Саве.

У договору са Библиотеком шабачком рецитаторска секција Медицинске школе „ Др Андра Јовановић“ извешће приредбу „ Азбука живота“ поводом обележавања Дана матерњег језика 21.2.2018. године.

Зато ће Тим за културну и јавну делатност покушати да у сарадњи са Тимом за хуманитарне активности, споји лепо и корисно ,и да као и много пута до сада ,извођењем ове представе помогне неком,коме је помоћ неопходна.Тиме настављамо хуману мисију,која и јесте битна одредница у раду наше школе.

Тим за културну и јавну делатност је сарађивао са Тимом за хуманитарне активности у реализацији манифестације „ШКОЛА ОТВОРЕНОГ СРЦА“,27.1.2018.године.

 

                                                                                       Проф. Александра Павловић 
 

Галерија

Актуелности

„Мedicus“ поново награђен!!!

Међу победницима Конкурса за најуспешније средњошколске листове који организују

Друштво за

српски...


ОПШИРНИЈЕ

Матурска питања 2018/2019


Матурска питања за школ. 2018/2019. год. у току је ажурирање

ОПШИРНИЈЕ